Vrijheid

U bent vrij in de keuze welke uitvaartondernemer de uitvaart moet gaan verzorgen, zelfs in uw geboorteland

Wat doet de AVM

De Antilliaanse Uitvaart Verzekering Maatschappij biedt, zoals de naam al zegt, uitvaartverzekeringen. Nu zult u misschien denken dat u daarmee ook precies weet wat de A.V.M doet, maar wellicht kan deze website uw kennis over de A.V.M. toch nog uitbreiden. 

Mocht u na het lezen van onze site alsnog vragen hebben dan nodigen wij u van harte uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zullen dan ons uiterste best doen om al uw vragen te beantwoorden. 

A.V.M. biedt zogeheten pakketverzekeringen, wat wil zeggen dat u door steeds uw premie te betalen een verzekeringsvermogen heeft opgebouwd waarmee het hele pakket rondom de uitvaart betaald kan worden. Vanaf het moment dat u de eerste premie heeft betaald en u in het bezit bent van de polis bent u reeds verzekerd. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken of alle kosten wel gedekt kunnen worden want daar heeft u zelf voor gezorgd. 

A.V.M. is actief in de belangrijkste ‘thuislanden’ van onze diverse bevolking. Uiteraard is het mogelijk uw verzekering te gebruiken in ieder ander land. U bent bovendien geheel vrij in de keuze van de uitvaartondernemer, in welk land dan ook. 

U verzekert uw uitvaart en alles wat daarbij komt kijken voor een bepaald bedrag en van dat bedrag kunnen de meest uiteenlopende diensten bekostigd worden.
Bijvoorbeeld:

 • Een kist
 • Het vervoer van de overledene van of naar het land waar hij of zij begraven of gecremeerd wil worden.
 • Overlijdensberichten via de radio, televisie of in de krant.
 • Rouwkrans
 • Rouwkamer
 • Receptie
 • Corsages
 • Condoleance boek
 • Het graf, of in het geval van een crematie, een urn en bijzetplaats.
 • Het onderhoud van graf of bijzetplaats
 • En nog veel meer

Het geheel is helemaal afhankelijk van het verzekerde bedrag en van hoeveel van deze en andere opties u gebruik wenst te maken. Houdt u rekening met het feit dat hoe jonger u uw verzekering afsluit, hoe lager uw premie is en dus hoe goedkoper u uit bent

Er is uiteraard een verschil in kosten afhankelijk van het land waar u de uitvaart wil laten plaatsvinden. In onderstaande tabel ziet u een indicatie van het verzekerde bedrag dat u nodig heeft vanuit Curaçao naar bestemde landen:

Nederland : Ang 20000
Jamaica : Ang 15000
Suriname : Ang 13000
Haïti : Ang 13000
Peru : Ang 13000
Dominicaanse Republiek : Ang 10000
Columbia : Ang 10000
Venezuela : Ang 10000
Sint Maarten : Ang 10000
Aruba : Ang 9000
Bonaire : Ang 8000

Klantervaring

3.2
Rated 3.2 out of 5
3.2 van 5 sterren (op basis van 9 reviews)
Uitstekend22%
Heel goed22%
Gemiddeld34%
Slecht0%
Verschrikkelijk22%

Lees hier wat onze klanten over ons zeggen

Laat uw geliefden niet achter met moeilijkheden!